Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Pensjonat rodzinny do jeziora 500 m / Tatralandia 1200 m/ pokoje z łazienkami

Adres obiektu Jána Matušku 120, 031 05 Liptowski Mikulasz
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

krzysiek
Dodano: 2015-03-16
Pobyt od: 2015-03-14 do 2015-03-15
 

Polecam pensjonat OK!Właściciel OK!


 
 

Iwona K.
Dodano: 2014-08-11
Pobyt od: 2014-08-08 do 2014-08-10
 
 
 

Pensjonat godny polecenia. Wszystko tak jak na zdjęciach. Właśnie wróciliśmy - dzieci były zachwycone, my również.


 
 

M-J-P
Dodano: 2012-08-09
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-11
 
 
  

Polecam pensjonat Viamara! Super gospodarz, warunki bardzo dobre, dla dzieci duzo atrakcji. Mam nadzieje,ze wrocimy tu za rok....


 
meg
Dodano: 2009-08-13
 

pensjonat super,warunki ekstra,mielismy nowy pokój, bardzo duży,wszystko jak na zdjęciach,właściciel normalny...naprawdę bardzo fajnie


 
GOSIA
Dodano: 2009-01-15
 

OBIEKT REWELACYJNY. WŁAŚCICIEL BARDZO SYMPATYCZNY SPEDZALISMY W PENSJONACIE MAJOWY URLOP W 2007 r WSPOMINAMY BARDZO DOBRZE. WSZĘDZIE BLISKO , PARKING DUŻY , POKOJE ŚLICZNE POLECAM GORĄCO W TYM ROKU ZNÓW TAM JEDZIEMY ( TERAZ Z DZIECKIEM ) POZDRAWIAM


 
Szczepan
Dodano: 2008-09-15
 

Obietk bardzo fajny wygodne pokoje pod kazdym wzgledem. Wlasciciel uczynny,tanio nocleg, polecam kazdemu !!! okolice bardzo fajne, blisko do aqua parku... wszystko na miejscu... ZDECYDOWANIE POLECAM TEN DOMEK VIA MARA - POZDRAWIAM


 

Dodano: 2008-07-27
 

Obiekt warty ceny. warunki bardzo dobre. Gospodarz uczynny i bardzo miły. Polecam.


 
Zbyszek M.
Dodano: 2007-07-10
 

Właśnie wróciłem ze Słowacji. Mieszkaliśmy w pensjonacie Via Mara. Wszystko OK. Właściciel miły i uczynny, zakwaterowanie na wysokim poziomie. Wszystko, co było podane na stronie internetowej się sprawdziło. Ogólnie cała rodzina bardzo zadowolona. Jedynie pogoda nam trochę nie dopisała.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Liptowski Mikulasz w przewodniku

Morze atrakcji w Tatralandii

Morze atrakcji w Tatralandii

Do niedawna urlop górach wiązał się jedynie z pieszymi wędrówkami. Dziś całe morze wodnych zabaw w sercu Tatr proponuje Aquapark Tatralandia.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie